Diensten

Heeft u zin in een feestje, maar ziet u op tegen de rompslomp van het organiseren? Wilt u ook een keer zorgeloos genieten van uw feest en echt tijd hebben voor uw gasten? Dat kan met Eigen Bediening. Bij ons kunt u ervaren bediening inhuren voor uw feest thuis, op het werk of op locatie. Tijdens uw feest nemen wij alle zorgen uit handen. En na afloop zorgen wij ervoor dat het schoon en opgeruimd is.

Het voordeel van Eigen Bediening is dat u zelf alle hapjes en drankjes kunt inkopen en wij u helpen op het moment dat u ons nodig heeft. U geeft van te voren precies aan wat u van ons verwacht, en wij zorgen voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor uw gasten, maar ook voor uzelf.

We werken door heel Nederland en kunnen snel en flexibel bediening verzorgen, voor grote en kleine feesten, thuis of op locatie. Indien gewenst, verzorgen wij ook het glaswerk van uw feest. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor bediening inhuren, neemt u dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zakelijke bediening

Ben u een cateraar of een bedrijf ?

Wij van Eigen Bediening zijn altijd opzoek naar nieuwe zakelijke samenwerkingen!

U kunt Eigen Bediening bereiken op 06 83943012 of zakelijk@eigenbediening.nl en wij nemen contact met jou op!


  Jong & gedreven

  Enthousiaste medewerkers

  Ervaring

  Gastvrij

  Netjes en verzorgd gekleed

  Altijd met een glimlach